psg tröja Vi hör rapporter om att Sterling är på väg att

av | 24 november, 2023

psg tröja Vi hör rapporter om att Sterling är på väg att skriva på ett stort kontrakt och kanske höjs på ögonbrynen på grund av siffrorna, men när man tittar på statistiken är han i sällskap med spelare som tjänar dessa siffror och människor säger att de är de bästa spelarna i ligan, säger Carragher på Sky Sports.

”Gå tillbaka till England på sommaren och den här pojken får alldeles för mycket kritik. När man tittar på vad den här pojken presterar, flytten till Manchester City, pressen och prislappen. Plus Pep Guardiola, som alla vill spela för, kom in och kan få spelare från Spanien och var som helst i världen.

”Den här unga engelska pojken trivs under den kanske bästa managern i världen och i det bästa laget i ligan. Han förtjänar allt han får.”

Det enda som Carragher tror att Sterling behöver jobba på är hans England-produktion.

Angriparen bröt till slut en treårig måltorka för Three Lions i en 3-2-seger mot Spanien, och Carragher hoppas att Sterling kan översätta en del av sin klubbform till internationellt spel.

Carragher tillade: ”På baksidan av Spanien-matchen mot England, förhoppningsvis kommer vi att se lite mer av det eftersom han behöver förbättra sin statistik när det gäller mål och assist för landslaget.

”Vad han gör för Manchester City nu… vi pratar alltid matchtröjor fotboll med tryck om Sergio Aguero, David Silva och Kevin De Bruyne, men han är nu i det företaget.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *