psg tröja mbappe Pressad på om han vill stanna kvar på

av | 21 november, 2023

psg tröja mbappe Pressad på om han vill stanna kvar på Bernabeu efter 2022, svarade 28-åringen: ”Det är normalt att mitt fokus ligger på slutet av säsongen. Budskapet till fansen är att jag är 100 procent engagerad i att laget.

”Vi har utmaningar som uppmuntrar oss mycket. Jag är fokuserad på att ge allt på planen.”

Madrids inställning till Varane
Real Madrids chef Zinedine Zidane försökte tysta ryktena kring Varane redan i november, och insisterade på att mittbacken förblir en nyckelmedlem i sitt lag och inte kommer att säljas.

Klubbpresidenten Florentino Perez var dock mindre övertygande när han frågade i Varane förra veckan, då han sa till spanska radiostationen El Larguero: ”Varane? Jag är nöjd med vårt lag… om spelare inte vill stanna i Madrid kan de lämna.”

Varanes rekord i Madrid
Varane har länge varit en av de mest eftertraktade försvararna i europeisk fotboll, efter att ha haft en lysande karriär med Madrid under de senaste 10 åren som har sett honom vinna 18 stora troféer.

Världscupvinnarens långa lista med utmärkelser inkluderar tre La Liga-titlar och fyra Champions League-kronor, och han har medverkat i 357 matcher i alla tävlingar för klubben hittills samtidigt som han inlett ett formidabelt samarbete med Blancos kapten Sergio Ramos.

Mer läsning: President Perez måste få Madrid att leva fotbollströja med eget namn barn inom sina möjligheter ”Det här är vad du drömmer om” – Tuchel om Real Madrid-skillnaden Inte klar än! Zidane hävdar att titelhoppen lever trots att Betis oavgjort

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *