Portugals 2018 World Cup Outlook är inte optimistisk?

av | 8 januari, 2018

Billiga VM 2018 Fotbollströjor kommer att föra fans en visuell fest. Många människor tror att det portugisiska laget är väldigt starkt, faktiskt eftersom Ronaldo dyker upp efter det stabila rekordet, bara för att ge människor ett sådant intryck. Faktum är att portugisisk fotbolls historia alltid varit stark, men svag är inte nödvändigtvis stark. Ett mycket intuitivt intryck är att Portugal i många år har Europeiska cupen spelat bättre än VM. I själva verket är European Cup svårare än VM, och Portugal har en bättre rekord. Det här är ungefär som det tidigare tjeckiska laget, medan Italien är motsatt.

Innan Ronaldo provocerade strålen var den portugisiska fotbollen inte mer än två toppar, de två världscupen fyra 1966 och 2006. Den förra är Eusebio-perioden, och den senare är baserad på Figo de Co Ronaldo så kadrerar tre generationens spelare konfiguration . Men den dödliga punkten är att Ronaldo nu är 33 år, nästa års världscup. Faktum är att Ronalds personliga förmåga under de senaste två åren varit en nedåtgående trend, men han använde sin engagemang och kontinuerliga omvandling, bara för att behålla dagens status. Men blomman är inte hundratals röda, säsongen Ronaldo i ligaindata har sjunkit kraftigt. När världscupen öppnades hade Ronaldo ålder ökat med hälften, hur mycket styrka skulle det ha varit att tävla efter en säsong med vanliga klubbspel? För närvarande är det fortfarande okänt. Portugal VM 2018 tröja stödja de spelare som fortfarande arbetar hårt för laget.

Efter att Ronaldo sakta föll, var en Silva, som skulle sadelas med poäng, inte helt på fötterna efter att ha flyttat till AC Milan. Även om det finns några bra spelare på mittfältet, men de flesta av de portugisiska superklasserna, eller de fem stora liga rotationsspelarna, har personliga förmågor och andra krafter fortfarande ett gap. Mer allvarligt, efter försvaret av Pepe Reina nästa år är 34 år gammal! Vad händer om det är ett bra lag?Fotbollströjor med tryck billigt, träffa världscupen 2018.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *