Nigeria Fotbollströjor barn med eget tryck och Bosnien-Hercegovina i gruppfaser

av | 5 september, 2018

Argentina-tränaren Alejandro Sabella sa att han är upphetsad av sina attackerande spelare vid världscupen i Brasilien i Brasilien.

Sabella namngav en stark 23-man squad även om den otroliga strikeforce av Lionel Messi, Gonzalo Higuain, Sergio Aguero och Angel Di Maria.

Grupp F-deltagarna, som kommer att gå upp mot Iran, Nigeria Fotbollströjor barn med eget tryck och Bosnien-Hercegovina i gruppfaser, kommer att värma upp för sin 15 juni-öppnare mot Balkan-nationen med vänskap mot Trinidad och Tobago på onsdagen.

Sabella sa att han är tantalised av spelarna till hans förfogande i den främre halvan av parken.

”Det finns några bra spelare i det här laget, mest av allt framåt,” sa Sabella på tisdag.

”Lionel Messi, Gonzalo Higuain, Sergio Aguero och Angel Di Maria … med dem är du entusiastisk, jag kan inte förneka att jag ens är.

”Varje fan är upphetsad av möjligheten att titta på dessa spelare när de är i form.”

Messis säsong i Barcelona var okaraktäristiskt störd av skada, men Sabella sa att den tre-timmars Ballon d’Or-vinnaren var raring att gå.

”Jag kan se att Lionel Messi är i gott skick, glad och villig att jobba med oss ​​alla för att ha den bästa VM,” sa han.

Argentina förbereder sig för att spela i en världscupfinal i Sydamerika för första gången sedan de värd – och vann – evenemanget 1978.

Och Sabella sa att det borde finnas en ömsesidig respekt mellan Barcelona tröja Barn billigt grannarna Brasilien och Argentina på fotbollsplanen, om de skulle träffas.

”Vi känner till den höga standarden på brasiliansk fotboll, men de vet också värdet av argentinsk fotboll,” sa han.

”Det är en rivalitet som vi kommer att fortsätta på en strängt sportig nivå.

”Som argentiner hoppas vi att det kommer att stanna på den nivån, för vi är bröder, motorerna i Latinamerika. Vi är beroende av varandra, att leva bättre som människor. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *