Nerazzurri möter fotbollskläder med eget tryck Atalanta på Stadio Atleti

av | 26 april, 2019

Hernanes är övertygad om att Internazionale ”kommer att bevisa sitt värde” i sina nästa fyra matcher.

Nerazzurri möter fotbollskläder med eget tryck Atalanta på Stadio Atleti Azzurri d’Italia på söndagen innan de reser till Glasgow för att träffa Celtic i första foten av deras UEFA Europa League Round av 32 slips.

Roberto Mancini sida är sedan borta till Cagliari, före sitt andra ben mot Celtic på San Siro.

Med Inter slutade en körning av tre på varandra följande nederlag i alla tävlingar med 3-0 över Palermo, verkar det som om de kanske börjar komma under Mancini före detta upptagna schema.

För Hernanes kommer de följande fyra matcherna att vara avgörande för att bevisa att Inter stabiliseras och mittfältaren är särskilt angelägen om att utvecklas i Europa.

”Det här är sanningens ögonblick och vi har inte råd med några fler misstag,” sade han, som rapporterades av webbplatsen Football Italia.

”I dessa fyra matcher Billiga Messi tröja Barn kommer laget att visa sitt värde. Det finns sju ”finaler” för Europa League och det är en resa vi kan slutföra.

”Teamet är koncentrerat och säker på att gå in i denna utmaning.”

Hernanes har haft en blandad tid på Inter sedan han anlände från Lazio för en anmäld avgift på 18 miljoner euro i januari 2014. Den 29-årige har scorat bara fyra gånger i 35 skådespel för klubben, medan den här säsongen han bara lyckades nio börjar i Serie A.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *