Guilherme Siqueira Fotbollströjor Barn försöker

av | 7 maj, 2019

Guilherme Siqueira Fotbollströjor Barn försöker tvinga sin väg ut ur Atletico de Madrid, enligt rapporter.

AS, som citeras av webbplatsen Football Italia, hävdar att vänster fullback har begärt klubbens tjänstemän att han inte tränar med chefscoach Diego Simeones första lagspanel, i hopp om att han kan säkra ett drag bort före sommaröverföringen fönstret stängs.

Den 29-årige hade förväntats vara med i Juventus, men trots att villkoren enligt avtalet överenskommits, kommer Bianconeri nu att skriva in FC Porto Alex Sandro istället efter att han blev tillgänglig i sina prisklasser.

Internazionale, som ägde Siqueira mellan december 2004 och juli 2006, antas vara angelägen om att säkra honom en gång till, medan Paris Saint-Germain överväger ett drag, eftersom de ser ut att ersätta Roma-bundna Lucas Digne.

Motivet för Siqueira att flytta är Atléticos undertecknande av Filipe Luís från Chelsea.

Brasiliens internationella säljs Billiga Atletico Madrid tröjor bara i sommaröverföringsfönstret 2014, men bristen på lekstid har lett till att han återvänder och han förväntas bli förstahandsval vid vänster fullback.

Siqueira hade i stor utsträckning den rollen förra säsongen, efter hans ankomst från Granada för en anmäld avgift på 10 miljoner euro i juli 2014. Han presenterade 37 gånger i alla tävlingar och scorade en gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *