Mitch Langerak och Dario Vidosic Billiga Fotbollströjor

av | 23 juli, 2018

Australien ser ut att ge fransspelare en chans att imponera i sitt avskedsspel mot ett försvagat Sydafrika på måndag.

Ange Postecoglou har skada och fitness bekymmer före konflikten i Sydney, och är ovillig att ta för många risker inför FIFA World Cup.

Flera ställen i Socceroos finalen 23 fortsätter, och Postecoglou slår sin trupp till 27 på tisdag innan de lämnar till Brasilien en dag senare.

Kapten Mile Jedinak (ljung), attackerande mittfältare Tom Rogic (ljung) och centerback Curtis Good (hip flexor) är osannolikt att spela mot Sydafrika.

Josh Kennedy, Mitch Langerak och Dario Vidosic Billiga Fotbollströjor, som kom fram i lägret sent, kan också lämnas ut.

Australiens assistent Ante Milicic sade att inga risker skulle tas för den vänliga på ANZ Stadium.

”Han (Postecoglou) behöver inte riskera någon som har några frågetecken (över deras skicklighet)”, sade Milicic på fredagen.

”Det är inte ett spel där vi måste riskera några spelare och det finns förmodligen spelare som han vill se lite mer än andra och han kommer att ringa.”

Kämpar för platser i finalen 23, Preston North End försvarare Bailey Wright och Jeonbuk Motors centerback Alex Wilkinson kommer att vara ute för att imponera.

De som gillar Massimo Luongo, James Holland, Oliver Bozanic Island VM tröja 2018 och Adam Sarota kommer sannolikt att få lite speltid.

A-League Golden Boot-vinnaren Adam Taggart kommer att vara angelägen att spela på hans anspråk, medan landets all-time ledande målskytt i Tim Cahill säkert kommer att spela sin roll.

Sydafrikas planer för sina vänskapsmatcher mot Australien och Nya Zeeland förstördes med 11 spelare som slog ut från den första truppen.

På grund av en kombination av skador och klubbar som inte ville frigöra spelare, var Sydafrikas tränare Gordon Igesund tvungen att snabbt återuppbygga sin lag med sju spelare som togs in innan laget flög ut i Johannesburg på tisdag.

Igesunds sida kommer att ta på sig Australien och sedan resa till Auckland för att spela Nya Zeeland den 30 maj.

Kagisho Dikgacoi (Crystal Palace), Siyanda Xulu (Rostov), ​​Andile Jali (Oostende), Siphiwe Tshabalala, Bernard Parker, Tsepo Masilela och Itumeleng Khune (alla Kaizer Chiefs) reser inte.

Sydafrika har vunnit 11 av de 20 matcherna som spelas mellan de två länderna, men en annan seger är osannolik med tanke på deras frånvaro.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *