Messi tillgiven salut Ronaldinho

av | 20 januari, 2018

Den brasilianska superstjärnan Ronaldinho gick officiellt från fotboll den 17 januari 2017 och Lionel Messi, en före detta vän och efterträdare till Ronaldinho i Barcelona, ​​har också utfärdat ett meddelande om sociala medier som uttrycker sina bästa önskemål till vänner. ”Som jag har sagt, Jag har lärt mig många saker runt dig, ”skrev Messi fondly på sin sociala nätverk. Jag ska alltid tacka dig och jag kommer aldrig att glömma vad du gjorde för mig när jag först kom till Barcelonas omklädningsrum. Jag är mycket lycklig att ha delat så många underbara ögonblick med dig, och jag är glad att du är en bra person förutom att vara en fenomenal spelare, och det är det viktigaste. Trots att du går i pension nu kommer fotboll aldrig att glömma den glädje du tar med dig. Jag hoppas att du okej, Ronaldinho. ”Fotbollströjor barn alltid med ett tacksam hjärta att behandla dem som har givit hjälp.

År 2003 spelade den 16-årige Lionel Messi just första debut i Barcelona, ​​och den tiden Ronaldinho upplever toppen av sin karriär. Vid den tidpunkten trodde få personer att Lionel Messi skulle vara toppstjärnan i fotbollen, men Ronaldinho hade upptäckt Messi talang, och från och med den tiden hade han väldigt vårdat Messi och bryr sig om Lionel Messi.Fotbollströjor barn Messi hyllning till den stora spelaren Ronaldinho, tack för den omsorg och odling han hade gett Messi.

Dessutom, när Messi precis hade stigit till första laget, var Ronaldinho mycket omtänksam för Lionel Messi, och inbjöd sig ofta till middag med sig själv och sa till och med till honom: ”Du är den enda argentinska som kan få oss att äta regelbundet.” ”Med tanke på rivaliteten mellan Brasilien och Argentina i fotboll, Ronaldinho sitt hjärta och Lionel Messi i bara en mening.” Ronaldinho är i en mening Lionel Messis lärare. När Lionel Messi blev känd sa han i en intervju att utan Ronaldinho skulle det inte finnas honom idag.Billiga fotbollströjor barn med tryck, Minns historia och kom ihåg evigheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *