messi kläder Den spanske landslagsmannen har länge varit

av | 12 september, 2023

messi kläder Den spanske landslagsmannen har länge varit en beundrare av Mourinho och blev berörd av en gest som den portugisiske tränaren gjorde vid jul.

”Jag har alltid sagt att jag ville spela någon gång i mitt liv i Premier och jag hade också sagt att jag ville att Mourinho skulle träna mig i min karriär. Många faktorer samverkade för att göra detta möjligt”, sa han.

”Mourinho ringde mig flera gånger innan han fattade beslutet. Det var en anledning att ta hänsyn till hans insisterande, för om han älskade mig så mycket skulle det vara för något.

”Jag säger alltid samma sak, jag skulle vilja att du ska känna honom som jag känner honom. Jag kunde berätta tusen underbara anekdoter.

”Till exempel, på juldagen, vet han att jag är ensam. Vi kom till träningen den 25:e och jag hade en låda på mitt utrymme. Jag öppnade den och det var en spädgris som redan var tillagad.

”Han sa till mig: ’Jag vet att du är ensam på julen, så du behöver inte laga middag och kan äta gott’. Det finns detaljer som folk inte känner till i vardagen. För en fotbollsspelare , att [tränaren] är medveten om hur du är borta från fotboll är väldigt viktigt.”

Vid sidan av Spaniens tränare Luis Enrique är Mourinho Fotbollströja barn eget tryck en av de bästa tränarna ytterbacken har spelat för, medan Madrids tränare Zinedine Zidane var ett anmärkningsvärt undantag från sina två bästa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *