liverpooltröja Pierre-Emerick Aubameyang guidade Arsenal

av | 7 december, 2023

liverpooltröja Pierre-Emerick Aubameyang guidade Arsenal till en betydelsefull seger över sina nära rivaler Tottenham på söndagen och gjorde två mål på vardera sidan av halvtid för att vinna en 4-2-seger.

Gabon-landskampen stoppade kallt undan en straff innan han curlade i en underbar insats utanför området för att få Gunners i nivå. Aubameyang har nu gjort mål med vart och ett av sina 10 senaste skott på mål för Arsenal, och hans dubbel mot Spurs gav honom en solid 92/100 på måltrycksindexet, presenterat av Sure och drivs av OPTA.

Till Arsenals huvudman i veckans målpressteam är Felipe Anderson, som var i fin form för West Ham United när de tog sig fram till en 3-0-seger över Newcastle United.

Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Brasilianaren plågade Magpies backlinje med sin skarpa passning och rörelse innan han avslutade en fin seger för Hammers med en väl tagen insats sent. Hans uppvisning i helgen bidrog till att ge Manuel Pellegrinis sida tre värdefulla poäng och honom en poäng på 94/100.

I maskinrummet på TOTW är Ilkay Gundogan, vars mål mot Bournemouth hjälpte Manchester City att behålla sin olycksbådande uppgång till Premier League-titeln. Tysken Fotbollströjor barn med eget tryck startade i stället för den utvilade David Silva och hjälpte mästarna att stå emot en fightback från Cherries, som orsakade Pep Guardiolas sida några problem under hela tävlingen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *