liverpool tröja Ruben Loftus-Cheek har inget behov av att

av | 8 oktober, 2023

liverpool tröja Ruben Loftus-Cheek har inget behov av att lämna Chelsea, säger Dennis Wise, med ett lånebyte som inte längre är vettigt för en man som har spelat sig in i favör under Maurizio Sarri.

Tidigt på säsongen, då 22-åringen kämpade för speltid, var det väntat att en flytt skulle göras i januari.

Olika landningsplatser utsågs för den engelske landslagsmannen, med en andra svit i Crystal Palace som ansågs vara en möjlighet.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Wise har dock ifrågasatt varför Loftus-Cheek skulle vilja ha ett sådant byte, med formen sedan slutet av oktober som har levererat matcher i Premier League, Europa League och sex mål.

Tillfrågad av Evening Standard om huruvida den högt rankade mittfältaren borde leta efter ett lån, sa en Blues-legend: ”Nej, det tycker jag inte att han borde göra.

”Han [Sarri] har spelat mot honom ett antal gånger. fotbollströjor barn Han har fått konkurrens om platserna men varför skulle Loftus-Cheek vilja låna ut?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *