liverpool tröja herr vet att om jag stannar kommer

av | 12 mars, 2024

liverpool tröja herr vet att om jag stannar kommer jag att vara glad. Det är inte som att om jag går, jag är glad och om jag stannar så är jag olycklig .”

Två månader senare är Hazard dock inte nöjd, varken med sin form eller sin kondition. Han har inte gjort mål sedan Southampton-matchen; 10 matcher, noll mål.

I oktober hade Sarri satt upp sin nummer 10 ett mål på 40 mål den här säsongen. Men att bara förbättra hans bästa 19 mål någonsin i alla tävlingar ser ut att vara en sträcka just nu.

Visst, skador har inte hjälpt. Han tog ett slag i ryggen mot Manchester United innan han fick en fotled som han fortfarande verkar kämpa med.

Detta är faktiskt hans längsta måltorka sedan den säsongen under Mourinho 2015-16, då han gick 17 matcher utan att hitta nätmaskorna. Uppenbarligen arbetade han och Mourinho inte längre synkat men han kämpade också fysiskt, precis som han är nu.

Skadorna tar helt klart ut sin rätt och efter att barn fotbollskläder ha tvingats lämna Hazard utanför Europa League-drabbningen med PAOK, erkände Sarri, ”Jag är orolig eftersom han för 25 dagar sedan hade en skada, en ryggskada, och nu på grund av fotled, han har missat mycket träning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *