barcelona tröja med eget namn En av Liverpools

av | 8 mars, 2024

barcelona tröja med eget namn En av Liverpools direktörer och ägare, Mike Gordon, var ombord på ett plan som sladdade av banan på stadens John Lennon Airport på onsdagsmorgonen, har klubben bekräftat.

Gordon, som är president för Fenway Sports Group (FSG) som äger Anfield-outfiten, hade anlänt till Merseyside för ett klubbmöte.

Rapporter tyder på att han var den enda passageraren ombord på privatjetplanet, med tre besättningsmedlemmar som reste med honom till Storbritannien.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Ingen av de fyra personerna ombord på flygplanet skadades, och räddningstjänst kallades till platsen då flygplatsen var stängd.

”Han [Gordon] skulle vilja förmedla uppskattning fotbollskläder barn till den fantastiska personalen på Liverpools flygplats och räddningspersonal för deras fantastiska arbete”, löd Liverpools uttalande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *