landslagströjor fotboll Att nå ut till massorna är alltid bra

av | 17 november, 2023

landslagströjor fotboll Att nå ut till massorna är alltid bra för utvecklingen av det vackra spelet och det är precis vad fansföreningen till Indian Super League (ISL) outfit Chennaiyin FC gör.

Supermachans – fansgruppen för 2015 års ISL-mästare har nyligen organiserat ett lovvärt initiativ där de höll fotbollssessioner i freestyle för barn från underprivilegierade samhällen i Chennai.

Chennaiyin FC-rep i John Gregory

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Evenemanget hölls på MCC School Ground, Chetpet den 15 juli i samarbete med PR Soccer Art. Rahul Raja, en Guiness rekordhållare i freestyle, trollband barnen med sin mångfald av färdigheter med bollen som barnen kunde ha behövt betala ut avsevärda summor pengar för att bevittna annars.

Den två timmar långa sessionen deltog av ett 40-tal barn fotbollströjor herr från Chromepet Pallavaram-områdena i huvudstaden Tamil Nadu.

Det är verkligen uppmuntrande att se fangrupper engagera sig i sådana samhällsinitiativ som kommer att gå långt i att spelet penetrerar alla delar av samhället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *