Kurir hävdar att en av de real madrid tröja billigt överförda överföringarna

av | 2 januari, 2019

Medan engelska dokument hävdar att Jose Mourinho vill Sergej Milinkovic-Savic på Manchester United, finns det rapporter om att Lazio-stjärnans agent är upptagen i Belgiens skandal.

Mourinho var på stånd att se Serbiens Nations League-seger över Montenegro och SunSport hävdar att han planerar ett annat försök att samla mittfältaren från Lazio.

Den 23-årige tecknade bara ett nytt kontrakt med Aquile psg tröja med eget namn förra veckan och hans prislapp är över 100 miljoner euro.

Enligt Suns rapport syftar Mourinho till att använda sin vänskap med agent Mateja Kezman för att få affären klar.

Men idag belgiska dokumentet Het Nieuwsblad hävdar Kezman är ett av de namn myndigheterna vill prata med som en del av den massiva ekonomiska bedrägerierna och matchningsbeslutet på belgisk fotboll.

Bedrägeriet koncentrerades till stor del kring två agenter, Mogi Bayat och Dejan Veljkovic, och den senare arbetar för Kezmans firma.

Het Nieuwsblad och serbiskt papper Kurir hävdar att en av de real madrid tröja billigt överförda överföringarna för potentiellt bedrägeri är det drag som tog Milinkovic-Savic från Vojvodina till KRC Genk 2014.

Samma källa hävdar Kezman är för närvarande oåterkallelig.

Hittills har nio personer blivit debiterade, men RTBF hävdar att det är närmare 17, med 29 misstänkta förhör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *