köpa landslagströja fotboll Quique Setien säger att tanken

av | 28 november, 2023

köpa landslagströja fotboll Quique Setien säger att tanken på att lördagens Champions Leagues åttondelsfinal mot Napoli kan bli hans sista eftersom Barcelonas huvudtränare inte har tänkt på honom.

Setien ersatte Ernesto Valverde först i januari men har varit tvungen att kämpa med frågor om sin framtid tidigt under hans regeringstid.

61-åringen, som skrev på ett avtal på två och ett halvt år, insisterade innan Real Madrid kröntes till LaLiga-mästare förra månaden att han ”inte spenderar en minut” på att fundera på om han skulle kunna förlora sitt jobb.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Barca och Napoli kommer att slåss om en plats i kvartsfinalen i Champions League på Camp Nou i oavgjort 1-1 efter den första matchen i februari.

Setien säger att han inte ens har funderat på om han kan få sparken om de katalanska jättarna kraschar.

”Det har inte slagit på mig någon gång att imorgon är Matchtröjor Fotboll Barn min sista match. Vi har förberett oss för matchen med tanke på att vi kommer att fortsätta”, sa han till media på fredagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *