juventus kläder Perez, återigen, avfärdade dessa hot och sa

av | 7 november, 2023

juventus kläder Perez, återigen, avfärdade dessa hot och sa: ”Real Madrid, Manchester City och Chelsea kommer inte att bli avstängda från Champions League eller inhemska ligor. Omöjligt, det kan jag försäkra er om. 100 procent, det kommer inte att hända, lag skyddar oss. Detta är omöjligt.”

Ceferinbranded Manchester United och Juventus-cheferna Ed Woodward och Andrea Agnelli som ”ormar” efter att de ledde förslag till Superligan, kommentarer som inte heller fallit väl in hos Perez.

”President Ceferin förolämpade Andrea Agnelli idag, det är inte möjligt,” sa Perez. Det är galet att diskutera en president för en världsklubb som Juventus.

”Det här är något oacceptabelt, UEFA måste förändras, vi vill inte ha en president som förolämpar andra presidenter.

”Varför är inte UEFA- och La Ligas löner offentliga? Varför har inte lönerna sänkts som alla andra under pandemin? Vi behöver mer öppenhet. Vi känner till LeBron James’ lön men vi vet inte UEFA-presidentens lön. .”

Vilka mer är med i Superligan?
Förutom Real Madrid finns det två andra La Liga-lag inblandade i tävlingen: Atletico Madrid och Barcelona.

Den trion har sällskap av tre italienska lag, AC Milan, billiga fotbollskläder barn Inter och Juventus, samt sex lag från England: Chelsea, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Liverpool och Tottenham.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *