fotbollskläder barn juventus I lekmannatermer betyder det att

av | 10 november, 2023

fotbollskläder barn juventus I lekmannatermer betyder det att Perez har beordrat den formella starten av kampanjer för både sin egen position och de som sitter i styrelsen hos La Ligas nuvarande mästare.

Det finns inget datum för när dessa val kan hållas, men sannolikheten är att de kommer att äga rum nära mitten av året, mellan kampanjerna 2020-21 och 2021-22.

Perez regeringstid hittills
Civilingenjören tog ledningen av Madrid för första gången 2000, efterträdde Lorenzo Sanz på positionen och ledde klubben i sex år.

Under sin första period växte Los Blancos sitt varumärke internationellt, men Perez hoppade av 2006 och avgick efter kritik att han inte var tillräckligt fokuserad på lagets framgångar på planen.

Han efterträddes av Ramon Calderon, bara för att han skulle avgå 2009 mitt i anklagelser om röstfusk, och Perez återvände utan motstånd för att ersätta Vicente Boludas stoppalternativ i mitten av 2009.

Sedan dess har han lett Madrid till nästan oöverträffade framgångar över hela kontinenten och tagit in spelare som Cristiano Ronaldo.

Det hade verkat som att han skulle möta utmaningar från Boluda och Enrique Riquelme när han förföljer en fjärde mandatperiod i rad i år, men båda verkar ha svalnat fotbollströja barn med namn deras intresse de senaste veckorna.

Ytterligare läsningKroos: Qatar-VM ”fel” Salah: Ramos-fejden i det förflutna Bale klargör kommentarer om Madrids framtid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *