juventus barnkläder Roberto Carlos har hyllat Real Madrids

av | 20 oktober, 2023

juventus barnkläder Roberto Carlos har hyllat Real Madrids beslut att värva Eden Hazard och insisterar på att han är en spelare på ”högsta nivå” och att han har kommit till klubben för att vinna allt som erbjuds.

Zinedine Zidanes lag meddelade att de hade slutfört en affär på 100 miljoner euro (88 miljoner dollar/112 miljoner dollar) för Chelsea-yttern den 7 juni, med belgaren som formellt skulle presenteras som Madridspelare på torsdag kväll.

Madrid drabbades av en nedslående kampanj under 2018-19 och sparkade två tränare i den tidigare Julen Lopetegui och Santiago Solari när de dumpades ur Champions League i sista 16-steget och slutade på tredje plats i La Liga.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Den tidigare brasilianska landslagsmannen Carlos anser dock att Los Blancos-fans inte bör glömma klubbens tidigare framgångar och tror att Hazard kommer att vara desperat för att hjälpa Zidanes sida till så många troféer som möjligt under 2019-2020.

”Förra säsongen var inte vad vi förväntade oss, men vi billiga fotbollströjor barn får inte glömma vad vi gjorde i de föregående fem innan dess,” sa han till Goal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *