liverpool tröja med namn ”Jag gav honom 100 % kontroll

av | 17 oktober, 2023

liverpool tröja med namn ”Jag gav honom 100 % kontroll för att utse den tränare han ville ha, att anställa assisterande tränare och prestationspersonal, att hantera scoutingen och att ta in de spelare han ville ha. Om du tittar på våra resultat och våra prestationer, det ¡¯ Det är uppenbart att detta inte har fungerat.”

Den amerikanske affärsmannen fortsatte med att avslöja hur hans sida lämnades exponerad av Monchis avsaknad av en reservplan när den italienska sidans form sjönk några månader in på den här säsongen.

Han tillade: ”I november, när vår säsong gick från dålig till värre och alla kunde se att tränaren kämpade för att få en reaktion från spelarna, bad jag Monchi om hans plan B om saker skulle fortsätta att bli värre. Han hade ensamt ansvar för fotbollsverksamheten i Roma men han hade ingen plan B. Det var november. Han sa att hans plan B bara var att fortsätta göra samma sak som plan A.

”Så, om jag läser eller lyssnar på radiointervjuerna han ger där han säger att idén om ägandet var annorlunda än hans och det var därför han lämnade, snälla låt mig veta vad Monchi ville göra annorlunda? Han frågade jag ska lita på honom och låta honom göra det på sitt sätt. Vi gav honom fullständig fotbollströjor barn med tryck kontroll och nu har vi fler skador än vi någonsin haft och riskerar att missa att sluta i topp 3 för första gången sedan 2014. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *