juventus barnkläder FFA kämpar för att behålla Ante Milicic

av | 18 juli, 2023

juventus barnkläder FFA kämpar för att behålla Ante Milicic som en del av Socceroos tränarstab medan Western Sydney Wanderers ringer in honom som deras främsta managermål.

Den hemliga agenten kan avslöja att FFA förståeligt nog är ovilliga att släppa den australiensiska assisterande tränaren från hans kontrakt efter att Ange Postecoglous avgång läcktes till media.

David Gallop och FFA-ledningen träffade nyligen Milicic för att diskutera med honom att tacka nej till Wanderers och att fortsätta med den australiensiska tränaruppsättningen efter VM.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Det ¡¯ s också trodde att FFA är oroliga att den potentiella avgången för både Milicic och Postecoglou kommer att lämna landslaget brist på tränare som känner spelarna och nuvarande trupp på väg in i ett eventuellt framträdande i Ryssland.

Milicic är högt ansedd av det styrande organet och billiga fotbollströjor barn ses som en framtida Socceroos huvudtränare, som passar kodens framtida modell i Australien.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *