ronaldo tøj børn Fejden mellem Marseille-forsvareren

av | 18 juli, 2023

ronaldo tøj børn Fejden mellem Marseille-forsvareren Alvaro Gonzalez og PSG-angriberen Neymar fortsatte onsdag, hvor spanieren kaldte det brasilianske ”skrald” på Twitter, efter at holdene mødtes i Trophee des Champions.

Den nye PSG-boss Mauricio Pochettino vandt sit første trofæ med klubben i kampen, hvor Mauro Icardi og Neymar scorede for pariserne, og Dimitri Payet tilføjede en sen trøst til Marseille.

Neymar og Gonzalez har en historie, der stammer fra en hændelse i en kamp i september, hvor Neymar blev udvist for at have slået Gonzalez i baghovedet.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ’De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ’den nye Sancho i Dortmund?
Efter kampen anklagede Neymar spanieren for at billigt fodboldtøj komme med racistiske kommentarer til ham og sagde på Twitter efter kampen: ”Det eneste jeg fortryder er ikke at slå det røvhul i ansigtet.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *