Griezmann likvida skador juni kommer att fördubblas

av | 20 januari, 2018

Dimazio, en framstående spansk expert, har avslöjat att Barca kunde ha skrivit den franska anfallaren i juni i år för att undvika att dubblera Griezmann-straff. Trots att Neymar har avgått, har Barcelona undertecknat Belle och Cutigno, men sistnämnden är en mittfältare, den förra lidit av skada, som inte kan ersätta den brasilianske anfallaren helt. För detta ändamål är Barcelona fortfarande angelägna om att ta in en toppsparkare, och Griezmann är ett av deras mål.Fotbollströjor barn kommer att vara det rätta valet för fans.

Griezmann var en gång nära Manchester United förra sommaren men bestämde sig slutligen för att stanna vid Atletico på grund av förbudet mot Atletico Madrid och Manchester United vände sig därefter till Lukaku, och med undertecknandet av Sanchez kommer Mourinho inte längre att vara intresserad av Griezmann, vilket har rensat en stor hinder för Barcelona. Frågan är nu när Barcelona ska träffa fyndet. Dimazio gjorde emellertid klart att även om Griezmanns kontraktsbrott fortfarande var 100 miljoner-110 miljoner euro efter förra sommarens förnyelse skulle Griezmanns avtal ha ökat till 200 miljoner i slutet av juni och om Barcelona skulle gräva franska anfallare igen, skulle det behöva betala två gånger priset.Fotbollströjor barn Griezmann Välj rätt lag för att fortsätta slåss.

För detta ändamål måste Barcelona vara i början av juni för att slutföra Griezmann, med tanke på VM i sommar, säsongen efter slutet av den spända förberedelsen, kan Griezmann inte ha mycket tid att diskutera överföringen som Barcelona måste börja från och med nu.Billiga fotbollströjor barn med tryck, för att öppna sin egen fotbollsväg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *