Joshua Kimmich valde Tyskland bästa årets spelare

av | 23 januari, 2018

Tyskland genom fotbollsförbundets officiella hemsida meddelade 2017 landslagets bästa spelare, Bayern München-försvararen Joshua Kimmich slog warlords, framgångsrikt valdes. Priset röstades upp av fans på webbplatsen, med totalt 52761 personer som röstade, Joshua Kimmichs röstetal var så hög som 45,3% och valdes med absolut fördel. Den andra är Draxler i Paris Saint-germain, och den tredje är Barcelonas främsta målvakt Marc-andréter Stegen.VM tröjor 2018 har bokats av många fans med nedräkningen till turneringen.

Joshua Kimmich, som bara är 22 år gammal i år, har varit i Bayerns och Tysklands landslag, och han kan spela försvarare och mittfält i flera positioner. I 2017, Joshua Kimmich, inte bara från VM-kvalet med Tyskland, utan också hjälpt Tyskland att vinna mästerskapet i Confederations Cup, som utförde exceptionellt bra och stadigt. Joshua Kimmich avslutade också Mesut Özil två år i rad i tyska landslagets spelare. Arsenal mittfältare Mesut Özill valdes 2015 och 2016, och Toni Kroos vann priset 2014. Tyskland VM tröja 2018 bjudde tyska fans att åka till Ryssland för att se turneringen.

Joshua Kimmich var den längsta spelaren i det tyska landslaget förra året, han spelade 14 matcher i 15 matcher i Tyskland året runt, spelade 1260 minuter och missade bara den sista vänskapen med Frankrike. Avgångstiden följdes av Marc-andréter Stegen, Hector , Lars Stindl, Antonio Rudiger och Werner. Nomineringen var kortfattad av många tyska spelare, bland annat Mesut Özil, Mats Hummels, Thomas Mülle och Toni Kroos, på grund av prestationen från 2017-landslaget. Många av VM i 2014 var mindre benägna att vinna landslaget förra året.Fotbollströjor med tryck billigt, stöd för favoritlag och spelare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *