full av självförtroende efter fotbollströja med tryck barn Pellegrinis offentliga

av | 12 mars, 2020

Pellegrini kretsade runt sitt tekniska område men han behövde inte vänta länge på att hans regeringstid skulle komma igång.

Dzeko, full av självförtroende efter fotbollströja med tryck barn Pellegrinis offentliga förklaringar, hoppade förbi Mathieu Debuchy och efter att hans kors hade ballongat i luften, gick David Silva lugnt in i nätet.

Du vet att det går bra när den minsta mannen på planen gör mål.

City kanske hade fått en straff när Toure gick under Stevan Taylor’s utmaning, men det var en natt då de inte behövde fördelen av några 50-50 beslut.

Det fanns fortfarande den italienska organisationen av Mancini-eran men allierade till den sydamerikanska stilen som förkämts av Pellegrini. Den nya manageren har gett sina spelare så mycket självförtroende att Dzeko försökte ett par stegöverskott innan han skjuter. Det var precis som att titta på Brasilien. Ja, nästan.

Dzeko var inte klar. Efter 22 minuter tottenham tröja barn försökte han en annan smart flick.

Den här gången dämpade bollen in i Agueros väg som slog Taylor för takt och skickade sin precision i Kruls längsta stolpe för att göra 2-0.

Pellegrini vände sig för att ta sin plats på bänken och pekade på sin klocka. Det var som att säga ”varför tog det så lång tid?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *