Fotbollströjor barn med eget tryck Chelsea höll sina titelhopp levande med

av | 15 juli, 2021

Fotbollströjor barn med eget tryck Chelsea höll sina titelhopp levande med en enorm 2-0-seger över Pep Guardiolas Manchester City på lördag. Blues sitter nu på 34 poäng i fjärde position och förblir åtta poäng efter nya ligaledare Liverpool. ganska nedslående 2-1 nederlag mot Wolverhampton Wanderers och gav ett perfekt svar för Maurizio Sarris män.

Försvararen Antonio Rudiger har avslöjat en potentiell anledning till att Chelsea reagerade så bra på nederlaget mot Wolves och det verkar bero på huvudsakligen på grund av manager. Blues-chefen var väldigt animerad i lagprat efter matchen enligt den tyska internationalen och föreslog reaktion borrades in i spelarna av den 59-årige italienaren.

Efter Wolves-spelet var han (Sarri) skrämmande, säger Rudiger, per Evening Standard.

Han blev galen. Men det var okej eftersom vi inte skulle ha tappat den här matchen. ”

Dagen efter [avlyssningen] var [Sarri] väldigt lugn och tydlig, ”tillade Rudiger.

Han pratade med oss ​​och gjorde det klart att vi måste tro på oss själva. Han ville att vi skulle gå in i City-spelet och leta efter vinsten. ”

Sarri betonade vikten av att undvika självbelåtenhet och att Chelsea kommer att drabbas om formen sjunker och använder vargarnas nederlag som utlösaren, enligt Rudiger.

Vi pratade tillsammans, vi visste alla vad som pågick, vi behövde inte ljuga för oss själva: mentaliteten var problemet.

En av de saker som gjorde oss starka i svåra stunder förra säsongen var att vi visste hur vi skulle lida. Den här säsongen, eftersom det gick så bra, tänkte vi: ’Vi behöver inte lida’.

Två lag, Tottenham och Wolves, visade oss fel. Därför juventus tröja såg alla mot Manchester City ett lag som var redo att slåss. Vi ville ta supportrarna med oss ​​och det gjorde vi. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *