barn fotbollskläder Chelseas nya rekordsignering Kepa Arrizabalaga imponerade

av | 30 juni, 2021

barn fotbollskläder Chelseas nya rekordsignering Kepa Arrizabalaga imponerade lagkamrat Antonio Rudiger i sin första Premier League-seger i Huddersfield. Kepa, världens dyraste målvakt efter hans flytt på 72,1 miljoner pund från Athletic Bilbao på torsdag, hade lite att göra på sin debut som Chelsea seglade till en 3-0-seger i Maurizio Sarris första ledande match, men den tyska försvararen Rudiger var nöjd med att spanjorens första utseende passerade utan händelse efter Thibaut Courtois kontroversiella avgång.

Jag tror att han (Kepa) klarade sig bra, sa Rudiger.

Han försökte prata så mycket han kan. Han klarade sig bra med det och vi som försvarare behövde hjälpa honom och det gjorde vi.

I allmänhet var det en mycket bra dag. Vi känner alla till Thibauts kvalitet, men Thibaut är inte längre en Chelsea-spelare.

Jag önskar honom lycka till i Real Madrid, men nu måste vi koncentrera oss på Kepa eftersom han är vår målvakt. I sitt arbete är han väldigt självsäker. ”Chelsea hittades bristande i förra veckans nederlag mot Manchester City mot Community Shield, men visade sig vara för bra för Huddersfield trots att de lämnade VM-stjärnorna Eden Hazard, Ruben Loftus-Cheek och Olivier Giroud på bänken.

Vi är glada för att vara ärlig var våra försesäsongsmatcher inte så bra, säger Rudiger.

Men idag kan vi vara mer glada för vi vann spelet. Tre mål och ett mål. Det är bra för oss.

Det är inte alltid lätt att anpassa eftersom det är en ny spelstil, men jag tycker att vi klarade oss bra. Vi flyttade bollen bra och att ha en bra bänk är alltid bra. ”

Huddersfield hade gett så bra som de fick innan de juventus kläder barn gick efter till N’Golo Kantes skurna volley i 34: e minuten. Terrier fick sedan ett stort slag strax före halvtid när Chelsea fick straff för Christopher Schindlers glidande tackling på Marcos Alonso. Sommarsignering Jorginho konverterade i varumärkesstil från platsen, fejnade under sin uppkörning för att skicka Huddersfield-debutanten Ben Hamer på fel sätt och strök bollen i motsatt hörn. Steve Mounie tog dock undantag från Jorginhos fräcka straff och tänkte domaren borde ha beordrat mittfältaren att återta den.

Det var konstigt.

Han hoppade före straffet och Ben (Hamer) hade redan dykt, så jag vet inte varför domaren inte fick honom att ta om straffet.

Det var lite konstigt. Domaren måste förklara det för oss för jag förstår inte varför (det återupptogs inte). ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *