Fotbollströjor barn med eget namn Vilken dag det har varit

av | 24 februari, 2022

Fotbollströjor barn med eget namn Vilken dag det har varit för Arsenal-supportrar. The Gunners tillkännagav värvningen av Pierre-Emerick Aubameyang strax efter 11:00 och sedan BBC Sport-korrespondent David Ornstein, något av en kultfigur bland Arsenal-fansen, släppte en bomb genom att tillkännage att Mesut Ozil har skrivit på en förlängning av kontraktet på tre och ett halvt år för att få slut på spekulationer kring hans framtid. Enligt Ornstein skrev Özil på ett nytt kontrakt värt cirka 350 000 pund per vecka – vilket gör honom till den högst betalda spelaren i Arsenals historia – på Onsdag morgon.

”En överenskommelse nåddes äntligen förra helgen och den tyska landslagsmannen satte pennan på papper på Arsenals träningsplats i London Colney tidigare idag”, skrev Ornstein. Det kommer efter rapporter om att Manchester United var ivriga att värva Özil. Man Uniteds intresse för Özil har varit bra dokumenterat. Tillbaka i oktober rapporterade The Independent att Red Devils skulle göra ett drag för den tidigare Real Madrid-mannen i januarifönstret. Och rapporter om Man Uniteds intresse har inte avtagit; många Man United-supportrar började bli upphetsade av tanken på att Özil skulle anlända billigt i januari eller gratis på sommaren.

Vad Man United-fans säger nuMen vad säger de nu? Vissa tror att Jose Mourinho nu kan vända blicken mot Juventus-stjärnan Paulo Dybala. Andra tror att Man United har gjort tillräckligt genom att få Alexis Sanchez. Och andra är, föga förvånande, ganska salta. Arsenal-fans är glada Arsenal-supportrar har redan kommit på sin förkortning för sin anfallsgrupp. Det är LMAO – Lacazette, Mkhitaryan, Aubameyang och Özil – och du måste erkänna att det är ganska bra.

Hur Arsene Wenger kommer att passa in alla fyra spelarna i sin startuppställning återstår dock att se. Lacazette har kämpat på senaste tiden och hans position är verkligen i riskzonen när Aubameyang ansluter. Men Wenger kunde välja att spela två framme, med Mkhitaryan och Özil bakom. Så det är attacken sorterad. Arsenal-supportrar kan nu förvänta sig att Wenger kommer att investera i försvaret och mittfältet under sommaren efter gårdagens eländiga fotbollskläder barn juventus 3-1-förlust mot Swansea City. Det var en prestation som avslöjade brister i sidan, där Gunners föll isär under andra halvlek.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *