fotbollströjor barn FC Porto och Benfica tävlar en av de mest intensiva

av | 21 januari, 2021

fotbollströjor barn FC Porto och Benfica tävlar en av de mest intensiva titellopparna i Europa den här säsongen. De två mest framgångsrika klubbarna i landet är låsta tillsammans på 66 poäng med sju matcher kvar att spela. I helgen var Benfica värd för nedgångskandidater Tondela medan Porto besökte fjärde placerade Braga.

Båda samlade tre poäng från sina respektive utflykter för att upprätthålla det otroliga dramat i minst en vecka, men Porto kom dock inte helt oskadd från sin seger över Braga. Sarri säger att Barkely aldrig kommer att utveckla ”ledarskap” Man Utd i pole position. att signera ZahaMessis fantastiska kroppsfint v Espanyol Matchen slutade 2-3 med två av målen från bortalaget som kom från straffpunkten. Wilson Eduardo gav Braga ledningen efter fem minuter genom en ganska lycklig studsande avslut förbi en hjälplös Tiago Sa. Porto återställde paritet strax före halvtimmets markering tack vare lysande hörnrutin som gjorde det möjligt för Tiquinho Soares att nicka in från ett otillåtet avstånd.

Braga exploderade ur blocken efter intervallet för att åter ta ledningen via Murilo Souza. Den brasilianska anfallaren spärrades på en lös boll bakom försvaret innan han samtidigt rundade sin markör och Iker Casillas för att rulla bollen i ett tomt nät. Bara 20 minuter senare Alex Telles drog dock Porto-nivå på ett bisarrt sätt efter att domaren Jorge Sousa pekade på platsen. Bakbacken såg aldrig ut som saknad och svalt konverterad, utan kollapsade omedelbart i ångest när han grep sig nära sin vänstra höft. har justerat en muskel när han slog sitt skott. Smärtan räckte inte för att tvinga honom från planen, men du kan se i videon nedan att han ursprungligen verkade vara i verkliga problem. Det måste vara en av de konstigaste skadorna Vi har sett på en fotbollsplan. Sergio Conceicao kommer att bli lättad över att det inte var något seriöst, med första etappen i Porto Champions League-kvartsfinal mot Liverpool hotande den 9 april. Ändå fortsatte besökarna sin mo mentum och tilldelades ett andra straff med 11 minuter kvar, mbappe tröja av vilken anledning som helst, steg inte Telles upp och Soares fick hänga upp sitt andra mål i matchen och ge Porto vinst.