fotbollskläder barn med namn Varje professionell fotbollsspelare startade

av | 28 januari, 2021

fotbollskläder barn med namn Varje professionell fotbollsspelare startade någonstans. Leicester City-anfallaren Jamie Vardy steg från non-league för att bli en England-internationell och Premier League-vinnare. John Terry, Ledley King, Bobby Zamora och Jlloyd Samuel spelade alla tillsammans som barn för Senrab-pojkklubben i östra London innan når Premier League. Inte alla plockas från en ung ålder till en toppklubbs akademi. Det finns olika vägar till toppen, med Vardys berättelse som utmärker sig som en sann trasa till rikedom. Det kommer att finnas många människor där ute som kommer ihåg att möta en pacy, energisk anfallare för Stocksbridge Park Steels och Halifax Town. Det var där Vardy fångade Fleetwood Town och resten är historia.

De kommer alla att ha en historia att berätta. Och det är temat för en tråd på Reddit, där fotbollsfans har återkallat sina berättelser om att spela mot professionella fotbollsspelare innan de blev proffs. Det ger en bra läsning, med fans som delar sina erfarenheter. . Vi har bestämt oss för att välja ut några av de bästa.andrew_a7 | Simone Zaza

Min kusin är italiensk och en gång, när han besökte honom, tog han mig för att spela 6 en sida med sina vänner. Det var en skallig kille där som sa att vi skulle spela 5 v 7 med mig och min kusin i hans team på 5.

Jag var som … ”är du galen, vi måste vara mycket bättre än dem och springa mycket mer”.

Men han sa att inte oroa sig. Killen gjorde poäng för skojs skull, dribblade alla, gjorde knep och vi slog dem med ungefär 10 mål.

Skallig spelare var Simone Zaza. ”Chazmuzz | Scott Sinclair

Scott Sinclair gjorde vinnaren i extra tid för att slå mitt lag ut ur U15 Somerset County Cup. Han spelade som ringer för Bath Arsenal vid den tiden och kom in som sub för Bristol Rovers första lag några månader senare.

Jag spelade mot honom några gånger. När vi var under nio liverpooltröja gjorde han 8 mot mitt lag. Jag spelade i försvar för Saltford Stars och det var så traumatiskt att jag fortfarande minns några av de mål han gjorde 23 år senare. ”Graveyeverton93 | Ross Barkley

Spelade mot Ross Barkley i Echo Cup-finalen på Anfield 2008.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *