fotbollströja med namn barn Sätt tillbaka tankarna till

av | 10 augusti, 2021

fotbollströja med namn barn Sätt tillbaka tankarna till den 27 juli. Real Madrid mötte Atletico Madrid i den internationella mästerskapscupen på MetLife Stadium. I huvudsak var det bara en vänskap.

Men i en tävlingsinriktad försäsongsturnering skulle de två Madrid-sidorna aldrig behandla det som en vänskap.Tja, Atleti behandlade det verkligen inte som en vänskap eftersom de stod 5-0 i halvtid innan de gick 6 -0 upp strax efter pausen. Zidane planerar att helt revolutionera Real Madrids mittfält i sommarStatistik avslöjar de 20 bästa spelarna i Champions League hittills den här säsongen Haaland och Mbappe: Europas mest poängsatta tonårsspelare under de senaste 15 säsongerna Vad har hänt? match slutade så småningom med 7–3 då Real gjorde poängen lite mer respektabel med två sena tröst.

Resultatet fick också stor betydelse för Casemiros familjesemester. Den brasilianska mittfältaren fick en välbehövlig familjesemester efter att ha hjälpt sitt land att vinna Copa America 2019. Men han var tvungen att stänga av sin semester – och krossa sin dotters hjärta – efter att ha sett hans sida hade just slagits i en vänskap. ”Jag såg mitt lag förlora med 7-3 under försäsongen mot Atlético Madrid, och jag hade bestämt att jag inte kunde fortsätta min semester och gå till Disney World”, förklarade Casemiro i radioprogrammet Onda Cero.

Så jag sa till min dotter att ”pappa har ett problem på jobbet, och jag måste avbryta semestern.” Det är anledningen till att jag återvände tidigare än förväntat. Atleti älskar bara att krossa drömmar, eller hur? Förhoppningsvis kan Casemiro ta sin dotter till Disney World i sommar och Diego Simones mobb förstör inte hans semester. Genom att känna dem kommer de troligen att komma på någon form av lagbindningssemester. Du måste dock beundra Casemiros engagemang. Och hans tidiga återkomst till truppen kan ha bidragit till att Real Madrid satt högst upp i juventus kläder barn La Liga – 13 poäng före deras Madrid -rivaler, som är fyra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *