fotbollströja med eget namn barn Inför det här sommarens transferfönster

av | 30 mars, 2022

fotbollströja med eget namn barn Inför det här sommarens transferfönster ville Jose Mourinho värva fyra spelare för Manchester United: en anfallare, ytter, central mittfältare och mittback. Han har naturligtvis lyckats i två av dessa avdelningar genom att fånga Victor Lindelof och Romelu Lukaku från Benfica och Everton för sammanlagt 105 miljoner pund. Men därefter har det hela varit lite frustrerande.

Trots att han har pengarna för att värva ytterligare två spelare har Mourinho hittills missat varenda en av sina mål. nuvarande klubbar eller gå någon annanstans. En annan spelare som Mourinho länge har spårat är Ivan Perisic, men han är ovillig att möta Inter Milans krav på 45 miljoner pund och kan därför återigen missa. Så mycket bekräftades av Inter-tränaren Luciano Spalletti i fredags. Han sa: ”Det var något du redan vet om i början av fönstret, [men] det fanns ingen uppföljning.” För mig är ämnet över. Jag kommer starkt att motsätta mig försäljningen av Perisic om ett erbjudande kommer. ”

Mourinhos tveksamhet att spendera 45 miljoner pund på en 28-åring innebär att han måste leta någon annanstans för att värva en ytter, även om han kanske vill ompröva med tanke på Perisics senaste prestationer. Kroatien bländade under 2-0-segern mot Bayern München tidigare den här veckan och imponerade återigen mot Chelsea idag och gjorde ett sublimt mål. När Inter bröt mot kontringen, tajmade Perisic sitt lopp till perfektion innan han slog Thibaut Courtois från en snäv vinkel. Kolla in det nedan. PERISIC STRAFAR CHELSEAPerisics strejk fick snabbt United-fansen att prata och alla reagerade med att säga att han är precis vad de har behövt ett bra tag. Medan Anthony Martial är en spännande talang, erbjuder han inte tillräckligt med bredd och är mer lämpad för en central roll, medan Jesse Lingard är, tja, bara inte särskilt bra. Så här reagerade United-fansen på Twitter. MAN UTD-FANS REAKTAR Lyssnar du, Jose? Om den portugisiske tränaren lämnade ett bud på 45 miljoner pund skulle Inter kämpa för att säga nej, så enkelt är det. Mourinho är också ett stort fan real madrid tröja barn av Real Madrids Gareth Bale, men Perisic representerar ett billigare och mer pålitligt alternativ, med tanke på Bales historia av skador.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *