fotbollströja junior Stora spelare översätts inte alltid till

av | 7 april, 2022

fotbollströja junior Stora spelare översätts inte alltid till bra managers, men Zinedine Zidane kan betraktas som ett undantag. Efter att ha haft en lysande spelarkarriär, där många människor anser att han är en av de bästa spelarna genom tiderna, vågade Zidane in i ledningen genom att ta regerar över Real Madrids B-lag 2014, innan han befordrades till förstalagschef 2016. Sedan han blev tränare för Los Blancos har fransmannen redan haft stora framgångar, genom att vinna Champions League-titlar i varandra och även göra anspråk på La Liga ära förra året.

Hans framgång ledde till att han kröntes till utmärkelsen för bästa FIFA-tränare för 2017 tidigare denna vecka, vilket säkerställde att han blev den första personen att vinna både Ballon D’or och utmärkelsen för bästa tränare. -old tycker fortfarande inte att han är den bästa tränaren i världen. Zidane sa till Real Madrids officiella hemsida, enligt Daily Mail: ”Jag tror inte att jag är den bästa tränaren i världen. Om jag om 10 år fortsätter att vinna , jag kanske säger att jag är det, men inte för tillfället.” Jag tänker bara på det här året. Jag är intresserad av det dagliga arbetet eftersom allt kan förändras snabbt. Jag har erfarenhet som spelare och jag vet hur saker fungerar.” ”Efter att han utsågs till världens bästa tränare i fotboll ifrågasattes Zidane också vem hans viktigaste spelare var. Överraskande nog, trots att Cristiano Ronaldo gjorde 413 mål på 404 matcher och efter att ha vunnit tre Ballon D’or medan han var i klubben, gjorde inte Zidane det. välja portugisen som sin stjärna.

Istället valde Zidane Real Madrids klubbkapten, Sergio Ramos. I ett tal till Radio Marca, enligt Mirror, sa Zidane: ”Ramos vet att han är vår kapten. Och i slutändan är han den viktigaste spelaren i laget.” Ett märkligt val. Även om Ramos är klubbkapten och förmodligen är den bästa försvarsspelaren i världsfotbollen för tillfället, har en stor del av Real Madrids framgångar nyligen berott på Ronaldos briljans på framsidan. Trots att Ronaldo snabbt närmar sig sin 33-årsdag, hans betydelse är fortfarande tydlig och det är nästan säkert att Real Madrid juventus kläder junior inte skulle ha haft samma framgång utan honom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *