fotbollströja barn med namn Logledarna Chelsea missade

av | 3 augusti, 2022

fotbollströja barn med namn Logledarna Chelsea missade chansen att ta fem poäng klart i toppen av tabellen efter att de hölls till 1-1 av Burnley på Stamford Bridge.

Kai Havertz bröt dödläget för Thomas Tuchels anklagelser strax efter halvtimmen med sitt andra ligamål för säsongen.

Matej Vydra fick dock Clarets andelen av bytet med kvitteringen 11 minuter före tid.

Det var lite upptåg på sidlinjen när tränarna Thomas Tuchel och Sean Dyche bytte några ord

Crystal Palace 2-0 Wolverhampton Wanderers

Crystal Palace vann back-to-back-matcher för första landslagströjor fotboll gången den här säsongen efter att ha besegrat Wolverhampton Wanderers med 2-0 på Selhurst Park.

Efter en mållös första strof bröt Wilfried Zaha dödläget för Patrick Vieiras anklagelser på timmärket med en klinisk avslutning som godkändes av Video Assistant Referee.

Chelsea-lånade Conor Gallagher säkrade de tre poängen med en avvisad avslutning 12 minuter före tid, när Palace flyttade upp till nionde plats.

Brentford 1-2 Norwich City

Norwich City registrerade sin första seger i säsongen efter att ha kantat Brentford med 2-1 på Brentford Community Stadium.

Mathias Normann gav Daniel Farkes trupper en tidig ledning i den sjätte minuten och Teemu Pukki fördubblade sin ledning efter en halvtimme från straffpunkten.

Bryan Mbeumo trodde att han hade dragit tillbaka ett mål för bina fem minuter innanför den andra strofen men målet underkändes av Video Assistant Referee (VAR) för offside.

Och även om Rico Henry så småningom fick tillbaka ett mål för Brentford fem minuter senare, höll Norwich fast sin första seger för säsongen.