billiga fotbollströjor med tryck Antonio Conte fick sin första

av | 10 augusti, 2022

billiga fotbollströjor med tryck Antonio Conte fick sin första Premier League-seger som ansvarig för Tottenham Hotspur efter att de samlade sig bakifrån för att besegra Leeds United med 2-1 på söndagskvällen.

Conte tog tillbaka Harry Winks och Japhet Tanganga medan Oliver Skipp och Giovani Lo Celso missade genom avstängning respektive skada.

Leeds påtvingade Lilywhites sitt spel och hotade framåt i de tidiga stadierna, men de blev svikna av den sista passningen.

Contes anklagelser kämpade för att skapa chanser på kontringar med den främre trion Harry Kane, Son Heung-Min och Lucas Moura som inte fick utrymme att komma in i matchen.

Leeds höga press gav resultat i halvtid efter att Daniel James bröt nollan med en avslutning på nära håll vid bakre stolpen efter ett inlägg av Jack Harrison.

Värdarna var upphetsade efter halvtidsvilan, då ett avvisat skott av Son kom utanför stolpen sju minuter från omstarten innan Pierre-Emile Hojbjerg så småningom jämnade ut saken strax före timmesstrecket med ett lågt tillslag efter ett snitt. tillbaka av Moura.

Spurs hade farten efter det och Sergio Reguilon gav dem en ledning med 2-1 i den 69:e minuten med ett skott från nära håll efter att ha reagerat snabbast på Eric Diers frispark som tog en kraftig avvägning och kom utanför stolpen.

Det var ett nervöst ögonblick för Lilywhites 18 minuter fotbollskläder barn barcelona före tid efter att ett slag av Joe Gelhardt träffade Kane på nära håll, men VAR dömde mot Leeds för en straff.