fotbollskläder för barn Det verkar som att Liverpools

av | 25 augusti, 2022

fotbollskläder för barn Det verkar som att Liverpools huvudfokus den här månaden måste vara på spelarutträden snarare än ankomster.

Flera utkantsspelare, som Nat Phillips, överväger sin framtid med lockelsen av mer speltid någon annanstans som visar sig vara tilltalande.

En annan lagmedlem som kan vara på väg ut är Divock Origi, som enligt Daily Telegraph finns med på en fyramanslista över attackerande mål för Newcastle United.

Newcastle hoppas kunna hitta skydd för Callum Wilson i vinter. Han är för närvarande vid sidan av med en vadskada. Även om en av de bättre spelarna i Newcastle-truppen, kan hans fysiska problem få dem att hitta en ny anfallare i januari.

The Telegraph har nu avslöjat fyra spelare som de överväger att stärka i den sista tredjedelen. Överst på deras kortlista är Liverpool-forwarden Origi.

Belgiens landslagsspelare har kulthjältestatus på Anfield för sin roll i Champions League-segern 2019. Han förblir dock väldigt mycket en kantspelare.

Origi har ännu inte startat en Premier League-match den här säsongen, och har bara gjort tre framträdanden i toppklassen från bänken. Han har därefter kopplats ihop med en vinterexit.

Origi har beundrare i Serie A, men kan ändå få chansen att stanna kvar i Premier League. Efter att tidigare ha varit kopplad till West Ham, föreslår Telegraph nu att han är på Newcastles kortlista.

Magpies har fått veta att Liverpool kan sälja Origi för bara 7 miljoner pund. De anser att det skulle vara en klok investering, även om hans löner är dyrare.

Naturligtvis har deras nya ägare råd med de kraven juventus tröja om de skulle vilja. Och om Origi indikerar en önskan att lämna Liverpool, kommer hans nuvarande arbetsgivare inte att stå i vägen för honom – trots att han saknar anfallarna Mohamed Salah och Sadio Mane under deras engagemang i Afrikanska mästerskapet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *