fotbollströjor barn med tryck Om de inte behåller Areola efter att hans låneperiod

av | 23 augusti, 2022

fotbollströjor barn med tryck Om de inte behåller Areola efter att hans låneperiod är slut, kommer de att fokusera på värvningen av West Broms Sam Johnstone.

Den engelske landslagsmannen är kontraktslös med Championship-klubben i slutet av säsongen. Han skulle vilja ha ett nytt försök att spela på Premier League-nivå.

Enligt The Sun hoppas West Ham kunna säkra hans signatur. Sedan skulle de övervaka en övergång från Fabianski till Johnstone som nummer ett.

Men deras nuvarande målvakt är någon de fortfarande är villiga att lita på. Därför hoppas de få hans signatur på papper för en längre vistelse.

West Ham kan sluta med att bli den klubb Fabianski har representerat mest i sin karriär. Han har gjort 123 framträdanden för dem hittills; bara Swansea använde honom i fler matcher (150).

Han har även tidigare spenderat tid med Lech Poznan, Legia Warszawa och Arsenal.

Nu verkar han troligtvis dela ansvaret med Johnstone liverpool tröja herr i West Ham-målet nästa säsong. Areola, under tiden, vill fortfarande stanna i engelsk fotboll istället för att återvända till PSG, enligt L’Equipe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *