fotbollskläder barn Tottenhams transferchef Fabio Paratici och chefen Antonio

av | 10 november, 2022

fotbollskläder barn Tottenhams transferchef Fabio Paratici och chefen Antonio Conte står inför utsikterna till ett stort misstag på sin vakt att döma av Bryan Gils tidiga start på livet i nya klubben Valencia.

Den spanske anfallaren fick åka tillbaka till sitt hemland på lån på sista överföringsdagen i ett drag som överraskade många. Faktum är att Gil anslöt sig till Dele Alli, Tanguy Ndombele och Giovani Lo Celso för att lämna klubben den sista dagen i januarifönstret.

Gil kom in på scenen med sina imponerande prestationer på lån till Eibar förra säsongen.

Det fick Spurs att gå med på en bytesaffär som involverade Erik Lamela, där Gils moderklubb Sevilla också fick 22 miljoner pund.

Flytten såg ut att bli en riktig kupp för Paratici och Conte, med Gil som redan hade fyra spanska landskamper på sitt namn.

20-åringen lyckades dock inte hitta nätet under första halvan av säsongen. Det ledde till att Conte nyligen erkände att Gil ännu inte är tillräckligt fysisk för att klara av kraven från engelsk fotboll.

Spurs menar dock att Gil är en talang och inte har kommit överens om ett lån för köpoption med Valencia.?Men det kommer att vara frustrerande att yttern har gjort en utmärkt start på livet på Mestalla.

Gil vänder på huvudet mot Valencia
Gil har redan spelat hela 90 minuter två gånger för det spanska laget. Han var med i deras Copa del Rey-kvartsfinalseger mot Cadiz förra veckan, liksom söndagens oavgjorda 0-0 mot Real Sociedad.

Trots att han inte gjorde mål sägs han redan ha imponerat fansen med psg tröja mbappe sin vision och nära kontroll. El Desmarque sa faktiskt att Gil har ”tillfört magi” till laget.

Tottenham-fansen kommer säkerligen att ifrågasätta beslutet att låta spelaren gå. Det kan dock visa sig vara väldigt positivt om Gil återställer en bättre och mer självsäker spelare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *