fotbollskläder barn med namn Gabby Agbonlahor

av | 26 april, 2022

fotbollskläder barn med namn Gabby Agbonlahor – kommer du ihåg honom? Det var länge sedan fotbollsfans senast hörde talas om 31-åringen, som tro det eller ej fortfarande är i Aston Villa 17 år efter att han kom till klubben som en spännande ung. Under den tiden, Agbonlahor har gjort 73 Premier League-mål, spelat för Englands landslag och guidat Villa till tre raka sjätteplaceringar i Englands toppklass.

Men allt har förändrats de senaste åren. Åldern har kommit ikapp anfallaren och han har knappt funnits i Villa sedan starten av säsongen 2015/16, och han gjorde bara 19 starter. Målen har också torkat ut, efter att bara ha hittat nätmaskorna tre gånger under de senaste tre ligakampanjer – en i Premier League och två i Championship. Steve Bruces lag har inte heller missat Agbonlahor, vilket framgår av det faktum att han inte har spelat sedan den 23 december trots att han är helt i form.” Gabby har precis kommit tillbaka till träningen men han är tillgänglig för urval, sa Bruce i början av februari. ”Jag har några väldigt svåra beslut att fatta. EN GLÖD MAN”Men glöm inte att jag valde honom för säsongens allra första match (när han gjorde mål).

Engelsmannen tjänar 25 000 pund per vecka på Villa Park och eftersom han bara har gjort två mål sedan början av 2016/17 har han i princip tjänat 1,3 miljoner pund per mål. Som ett resultat av sitt avtagande inflytande är Bruce inte beredd att erbjuda honom ett nytt avtal, oavsett om hans lag är uppflyttad eller stanna i Championship. Det betyder att Agbonlahor kommer att vara utan klubb under sommaren om han inte kan hitta någon ny plats, troligen i Major League Soccer. Sjutton år med Villains och det här är vad det har kommit till för ac milan tröja Agbonlahor. Tråkigt, men det kanske var länge sen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *