Fotbollströja Barn I åratal har Ballon d’Or varit det största

av | 28 april, 2022

Fotbollströja Barn I åratal har Ballon d’Or varit det största individuella priset i europeisk fotboll. Spelare, tränare och journalister har röstat varje år för att kröna den bästa spelaren i Europa med antingen Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo som plockat ut priset tidigare nio år. Men det finns ett nytt pris i stan.

FIFA har kommit med sin alldeles egna prisceremoni för ’The Best’. På samma sätt som Ballon d’Or finns det en omröstning för att avgöra vinnaren. Under invigningsåret förra säsongen var det Cristiano Ronaldo som tog hem pokalen efter att ha lett Real Madrid till Champions League och Portugal till EM.Förra året hölls priserna i januari – samma månad som Ballon d’Or. Men i år har FIFA flyttat ceremonin till oktober för att skilja sig från Ballon d’Or-galan. Medan Ballon d’Or erkänner den bästa spelaren under kalenderåret, försöker FIFA att belöna den bästa spelaren under föregående säsong.

Därför kommer det att hållas måndagen den 23 oktober i London. Och spanska medier tror att de känner till vinnarna. Marca har tagit fram en rapport som utnämner vinnaren – och förlorarna – inför måndagens prisutdelningskväll. Huvudpriset är The Best FIFA Men’s Player . Föga överraskande hävdas det att Ronaldo kommer att plocka pokalen efter att ha hjälpt Madrid att vinna ligan och deras andra raka Champions League-titel. Det betyder att Lionel Messi och Neymar kommer att bli tvåa och trea.

När det gäller tränarna antyder Marca att Zinedine Zidane har slagit både Antonio Conte och Massimiliano Allegri till det priset. Samtidigt har den legendariske målvakten Gianluigi Buffon slagit Keylor Navas och Manuel Neuer till den bästa målvakten. Om Ronaldo och Zidane vann priserna var det inte bra nog, Marca hävdar att Madrid har så många som fem spelare i World XI med Ronaldo, Sergio Ramos, Marcelo, Toni Kroos, Luka Modric juventus kläder barn som alla är namngivna i den. Det verkar som att Madrid kommer att belönas välförtjänt för sin fantastiska kampanj 2016/17 .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *