fotbollskläder barn Eftersom Xavi Hernandez enligt uppgift har upprättat

av | 19 maj, 2022

fotbollskläder barn Eftersom Xavi Hernandez enligt uppgift har upprättat en lista över spelare som han gärna skulle släppa taget, här är de sex fotbollsspelare som han tydligen tittar på inför transferfönstret i januari.

Klicka igenom galleriet ovan för att se sex spelare kopplade till januariflytten till Barca, enligt olika rapporter.

Det har inte gått ens en månad sedan han utsågs till huvudtränare för de katalanska jättarna, men Xavi verkar ha en klar förståelse för vad han vill uppnå med klubben han representerade med sådan excellens som spelare.

Trots Barcelonas svåra ekonomiska situation kan Xavi och president Joan Laporta se efter att göra smarta affärer i nästa fönster för att förbättra sina chanser att kvalificera sig till nästa säsongs UEFA Champions League, enligt Sport.

Det har rapporterats av den spanska publikationen och olika andra nyhetskanaler att 2010 års FIFA World Cup-vinnare prioriterade mål är Manchester City forward Ferran Torres.

Den tidigare Valencia-yttern har imponerat i olika ögonblick sedan han kom till England 2020, men en långvarig fotskada han ådrog sig i oktober kan göra det svårt för honom att återupprätta sig själv i truppen.

På internationell nivå har 21-åringen visat sig vara en nyckelspelare för Spaniens tränare Luis Enrique, efter att ha gjort 12 mål på 22 matcher för La Furia Roja sedan han debuterade i september förra året.

Chelsea-anfallaren Timo Werner och Red Bull Salzburgs Karim Adeyemi sägs vara andra attackmål för Xavi, som Sport rapporterar kommer att ha större inflytande än styrelsen när det gäller att avgöra vilka personalbyten som kommer att göras vid sidan av.

CR7 orsakar stor uppståndelse efter att Messi hävdar Ballon D’Or barcelona tröja med eget namn Fler attacksinnade spelare finns på 41-åringens kortlista, medan bara en försvarare – Cesar Azpilicueta – har dykt upp på hans radar. Med högerbacken-cum-mittbackens Blues-kontrakt som löper ut i slutet av säsongen, enligt uppgift ser Xavi honom som ett ”mycket attraktivt” januarialternativ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *