dybala tröja Barcelonas vicepresident, Jordi Mestre, medgav

av | 14 november, 2023

dybala tröja Barcelonas vicepresident, Jordi Mestre, medgav att han också är en beundrare av Pogba och skickade liknande kommentarer om Premier League-stjärnorna Eden Hazard och Mohamed Salah.

Pogbas framtid kan dock påverkas av det tre månader långa världsomspännande avstängningen från fotbollsaktivitet som FIFA överlämnade till hans agent, Mino Raiola, i fredags.

Raiola dömdes ursprungligen på onsdagen av det italienska fotbollsförbundet för ”falska grunder och lögner”.

Sanktionerna kan också påverka Ajax-kaptenen Matthijs de Ligt, en annan av agentens kunder, som – efter att ha kopplats ihop med Barcelona, Paris Saint-Germain och Manchester United – allmänt förväntas lämna Amsterdams outfit i sommar.

Hazard ser under tiden ut att lämna Stamford Bridge med sina representanter som enligt uppgift är nära att komma överens med Real.

Den belgiska landslagsmannen ses av många som en värdig ersättare för Cristiano Ronaldo, som lämnade Juventus förra året.

Men Zidane har sin koncentration inställd på de två sista återstående La Liga-matcherna av kampanjen.

Barca fick titeln avklarad den 27 april och Real ser ut fotbollsset barn att sluta på tredje plats, oavsett prestationer mot Sociedad och Real Betis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *