Dybala och Lionel Messi ska inte alltid jämföras

av | 20 januari, 2018

Den danska superstjärnan Michelle Laudrup, som har spelat Juventus och Barcelona, ​​sa i en intervju att ”det är inte rättvist att jämföra någon med den största spelaren i historien”, enligt italienska medier. Jag tycker inte att det är bra för Dybala. ”Fotbollströjor barn att varje spelare är bra och inte bör jämföras.

Laudrup sa: ”Dybala är ett geni för att han är från Argentina och många tycker om att han kommer att bli nästa Lionel Messi.” Nej, jag tror inte att jag har nästa Lionel Messi, jag tror verkligen inte att jag kommer att kunna se nästa Lionel Messi under min livstid. Dybala är nu en stigande stjärna i europeisk fotboll, men jag anser att det är orättvist att Dybala jämför honom med Lionel Messi. ”Dybala år 2015 från Palermo-klubben till Juventus, endast 24 år gammal, spelade han 84 matcher för Juventus, gjorde 44 mål.”Fotbollströjor barn Dybala kommer inte glömma att välja betydelsen av fotboll, gör sitt eget.

Dybala har gjort 17 mål för Juventus den här säsongen, med så ljusa siffror som det argentinska folket har gjort honom till efterträdare av Messi, men Laudrup håller inte med. Laudrup tycker att det är orättvist att jämföra Dybala med den största stjärnan någonsin: ”Du ser ingen spelare som Lionel Messi vart tionde år eller 15, ja Dybala från Argentina, han skjuter med sin vänstra fot, han är inte för lång … Men jag tror inte att det skulle vara bra för honom att få mycket jämförelser med Lionel Messi. Han är en väldigt begåvad spelare, men han är inte Lionel Messi alls! ”Billiga fotbollströjor barn med tryck, varje unik spelare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *