Den Argentina presidenten tänker Messi än Maradona bättre

av | 25 januari, 2018

Den argentinska presidenten Macri har i en intervju med ryska medier publicerat sina åsikter om Missi och Maradona, som är svaga, och i Argentinas president är Messi större än Maradona. Den argentinska presidenten Macri har varit en fanatisk fotbollsentusiast, och Macri var ordförande för Argentinas berömda klubb Boca innan han var i politiken. Efter att ha blivit vald som president 2015 har MACRI tittat på utvecklingen av argentinsk fotboll, och MACRI kommer ut för landslaget varje gång Argentina deltar i en viktig konkurrens. I en intervju med ryska media RT-tv gav Macri sitt eget svar på frågan om vem som var större än Lionel Messi och Maradona.VM tröjor 2018 bullish på den argentinska nationella fotbollslag ledd av Lionel Messi.

”Det verkar som om Messi är bättre än Maradona,” sade Macri. Jag tror att det finns flera anledningar till att Lionel Messi har en bättre karriärkontinuitet och målkvalitet. Dessutom har fotbollen utvecklats, så det är svårare att bli bäst i världen än tidigare, vilket främst beror på de högre kraven i modern fotboll för teknik och taktik. ”Argentina VM tröja 2018 redo att följa spelarna till Ryssland.

När det gäller nästa världscup förutspår Macri: ”Vi har förtroende för Umecy och andra argentinska spelare, och jag hoppas att Lionel Messi kan leda spelet igen.” Men världscupen är inte ett vanligt spel, och alla argentinska spelare måste övervinna sin psykiska stress och sätta dessa stavar och rykten bakom dem. Argentina har varit i VM-finalen tre på varandra följande tider, det här är en stor framgång, men fotboll är så här, men ibland kommer du att vara mycket lycklig, ibland kommer du inte. ”Fotbollströjor med tryck billigt, möter Rysslands VM-tävling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *