Cristiano Ronaldo fotbollströjor med tryck producerade ett par bitar

av | 25 september, 2018

Okej, du kan sluta skratta åt mig, lurar på mig och tar mickey. Åtminstone är jag modig nog att lägga mina förutsägelser där ute! Brasilien för att slå Holland, Argentina för att slå Tyskland och en av de två sidorna för att definitivt vinna hela turneringen. Jag kunde inte ha fått det mer fel, jag vet, men jag var inte den enda.
Tyskland var magnifik mot Argentina och spelade ett märke av fritt flytande, enkelt pass och flytta fotboll som var lika effektivt som det var bra att titta på.

Det är elva semifinal i de senaste femton världscupen Billiga Pogba tröja Barn för Tyskland. Hur mår de det? De gick in i denna turnering med Podolski och Klose i hemsk form för sina klubbar. De hade båda gjort mindre mål hela säsongen än Emile Heskey. Ändå anländer de till turneringen och blir plötsligt spelare i världsklass igen. Jag vet inte hur det händer när engelska spelare gör exakt motsatsen.

Under hela säsongen är rasen om vem som är den bästa spelaren i världen rasande. Är det Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo? Även Wayne Rooney började nämna. Jag skulle säga att för att vara den bästa spelaren i världen måste du producera den på högsta nivå.

Wayne Rooney var abysmal som vi alla vet. Cristiano Ronaldo fotbollströjor med tryck producerade ett par bitar av magi men var till stor del ineffektivt. Lionel Messi såg bra ut men misslyckades med att påverka spelen och trots att han hade fler skott än någon annan i turneringen kunde han inte hitta nätet en gång.

För Holland har Wesley Sneijder probed och drivit och utforskat de defensiva egenskaperna hos hela Hollands motståndare och krävde bollen och dikterade spelen. För Tyskland har Bastian Schweinsteiger gjort exakt samma sak. Dessa två har varit spelarna i turneringen hittills tillsammans med David Villa och kanske de förtjänar utmärkelser som vanligtvis reserveras för Messi och Ronaldo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *