brorson billiga fotbollströjor till före detta Manchester United-esset

av | 8 juli, 2020

Ett par berömda namn kan presenteras för första gången på tisdag när Oldhams interimchef Richie Wellens ser ut att ytterligare spika ner en ny spelstil.

Tonårsparet Ryan Scholes-Beard, brorson billiga fotbollströjor till före detta Manchester United-esset Paul Scholes, och Jay Sheridan, son till den tidigare Oldham-chefen John, strävar efter platser i truppen för Checkatrade Trophy-gruppens öppningsgrupp i Crewe Alexandra (19:30 kick- av).

Medarbetare i akademin Chinedu Uche och Tom Hamer kanske också spelar på Gresty Road eftersom Wellens ser ut att vila trötta kroppar efter den långa resan till Portsmouth.

Anfallaren Craig Davies har en kramp i knä och är snarare som ”touch-and-go” för att börja tillsammans med formen Eoin Doyle i front i klubben League Two, medan Cameron Dummigan och Jack Ruddy är borta på internationell tjänst med Nordirland under 21 respektive Skottlands under 21.

Craig Davies är beröring. (Bild: Alan Howarth)
Johny Placide (Haiti) och Gevaro Nepomuceno (Curacao) kan dock båda spela med ac milan tröja sina internationella call-ups som bara sparkar in efter ikväll.

”Jag kanske startar två ungar och har ett par på bänken,” sade Wellens, som syftar till att göra det tre segrar från tre ansvariga matcher.

”Jag har tagit många unga killar i reserven och det skulle vara en trevlig belöning för dem eftersom de har spelat riktigt bra.

”Det kommer inte vara många fans där på spelet, så det är mitt jobb att få spelarna upp och se till att de spelar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *