Billiga replika fotbollströjor Agent för Santos 18-åriga framåt Gabriel

av | 9 april, 2019

Billiga replika fotbollströjor Agent för Santos 18-åriga framåt Gabriel Barbosa medger ett drag till AC Milan kan vara på.

Den unga framåt har varit ett långsiktigt mål för Rossoneri och kan vara en del av en swap-affär för Robinho. Wagner Ribeiro, Gabigols agent, medger att ett sådant drag kan hända. Han sa: ”Det är sant att överföringen [till Milano] är möjlig. Under alla omständigheter kommer han att säljas direkt, inte ett lån. Vi hittar den bästa lösningen för alla berörda parter.”

Agent för den brasilianska högerbacken Douglas har kritiserat Barcelona för att behandla spelaren orättvist.

I citat publicerade av MARCA ventiler Marcos Casseb sin frustration till RAC1 och säger: ”De är orättvisa med Douglas.” Douglas har bara gjort fyra framträdanden den här säsongen, med bara en av dem i La Liga. Två av hans andra framträdanden involverade honom att komma från bänken.

Billiga Harry Kane tröja Barn Trots hans svårighet, insisterar Casseb att Douglas inte kommer att leta efter dörren när som helst snart: ”Vi har ingen avsikt att lämna Barcelona.” Douglas gick med på den spanska sidan från Sao Paolo förra sommaren i ett € 4 miljoner flytta som överraskade fans av Brasiliansk klubb.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *