billiga fotbollströjor med tryck Gary Neville saknar aldrig insikt om Monday

av | 12 april, 2022

billiga fotbollströjor med tryck Gary Neville saknar aldrig insikt om Monday Night Football. Den före detta Manchester United-mannen, som anses vara den bästa förståsigpåaren i engelsk fotboll, fick uppdraget att granska Premier League-säsongen 2017-18 denna vecka. Han gav Kevin De Bruyne priset för säsongens spelare och Wayne Rooney tog säsongens mål utmärkelsen. Sedan hade han Tottenham mot Watford att sätta tänderna i.

Till slut lyckades Spurs vinna en 2-0-seger tack vare mål från Dele Alli och Harry Kane. Det var inte precis en champagneprestation från hemmalaget, men ytterligare tre poäng säkrade praktiskt taget deras plats bland de fyra bästa. och får dem att andas ner i halsen på Liverpool. Neville analyserade Mourinho på MNF. Men prestationen fick Neville att tala om sin gamla klubb också. Neville har förblivit nedslagen om de röda djävlarnas prestationer den här säsongen trots en förestående andraplats och en FA-cupfinalen kommer. Sky Sports-experten sa under programmet: ”Pep Guardiola, som jag borde döma honom, ska han vinna ligan? Ja, han borde vinna ligan. Ska Jose Mourinho vinna ligan? Ja, de borde vinna ligan med pengarna de har spenderat på dessa klubbar.”

Neville om Mourinhos framtida efterträdare Sant, Gary, och huruvida Jose Mourinho kommer att kunna stänga gapet till City nästa säsong eller inte kommer att vara mycket intressant. Men en dag kommer tiden att komma för Mourinho att lämna klubben och Neville vet exakt vem han vill ha som sin efterträdare. Det var ingen slump att han hade analyserat Tottenham några ögonblick tidigare… Enligt Nevilles åsikt är Mauricio Pochettino mannen för jobbet. Neville förklarade: ”När Jose Mourinhos tid är slut i Manchester United, oavsett om det är ett år, två år , Jag hoppas att det är tre år, jag hoppas att han vinner flera Premier League-titlar för jag tycker att han är en fantastisk tränare.” Det här är killen [Pochettino] som jag skulle vilja leda klubben som jag stöder, för jag tycker att han förtjänar det. Det är förmodligen samma sak för Paris Saint-Germain, Det vet Real Madrid och Daniel Levy. Det är ett stort problem, för om han lämnar kommer det att bli ett problem för Tottenham eftersom han får ut det maximala från begränsade resurser.” ”Det [Guardiola i City] är en fantastisk chefsprestation eftersom han får ut det maximala från spelarna med de största budget. Tittar du på Mauricio Pochettino? Kyle Walker och Rose, de var inte i närheten av lika bra spelare.

”Dembele? Jag trodde att han var överviktig, jag trodde att han var lat, nu tycker jag att han är en fantastisk spelare. Eriksen brukade alltid spela på utsidan av en match, nu kommer han in där det gör ont. Kane? Tre, fyra, fem Premier League-mål, när Pochettino kom till klubben. Du tittar på vad Dele Alli har gjort de senaste två eller tre åren.” Det är ett övertygande fall du måste erkänna. Även om en Mourinho-avgång fortfarande kan vara en eller två säsonger borta måste du undra vad Pochettino skulle kunna åstadkomma på Old Trafford med sina outtömliga resurser. Oavsett vilket kommer United att hoppas kunna fånga sina stadsgrannar förr snarare än senare. Vem tycker du fotbollskläder barn barcelona borde efterträda Mourinho när han lämnar i framtiden? Säg din mening i kommentarsfältet nedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *