billiga fotbollströjor Av någon konstig anledning dyker det upp en slumpmässig

av | 12 maj, 2022

billiga fotbollströjor Av någon konstig anledning dyker det upp en slumpmässig video på YouTube då och då med Lionel Messi som deltar i någon bisarr fotbollsrelaterad utmaning för en japansk spelshow. Barcelonas superstjärna har deltagit i olika utmaningar de senaste åren, varav de flesta har inblandade i ett försök att slå robotmålvakter. Messi har naturligtvis krossat alla utmaningar hittills – vad mer skulle du förvänta dig av spelaren som många anser vara den största fotbollsspelaren genom tiderna? – men hur skulle han klara sig i den här senaste utmaningen?

Den argentinska landslagsmannen fick 100 sekunder på sig att träffa alla 20 paneler jämnt fördelade inuti ett mål i full storlek. Inga robotmålvakter den här gången; bara ett enkelt, okomplicerat test av hans noggrannhet. Video: Messi deltar i precisionsutmaningen Se hur Messi gick här… Aldrig i tvivel. Det tog Messi 82 ​​sekunder att slå ner alla 20 panelerna med hans majestätiska vänstra fot. Du får intrycket att han kunde ha klarat utmaningen ännu snabbare om han hade tagit sig ur första växeln. Men han kanske bara ville vara så exakt som möjligt med varje bollslag, snarare än att slå och hoppas på det bästa.

Messi har varit i fantastisk form den här säsongen Messi har varit lika noggrann under konkurrenskraftiga matcher den här säsongen. 30-åringen har gjort 25 mål på 30 matcher, varav 19 har gjorts i La Liga, vilket gör honom till ledaren i loppet för Pichichi.

Han kan ha missat Ballon d’Or 2017 för Cristiano Ronaldo, men hans juventus barnkläder form sedan årsskiftet 2018 har varit exceptionell. Messi var som bäst i Barças 5-0-seger mot Real Betis i söndags – du kan se hans höjdpunkter från den matchen HÄR – och hyllades av både sin manager, lagkamrater och motståndare efter slutsignalen. Joaquin sammanfattade Messi perfekt.Betis-legenden Joaquin sa: ”Messi är den bästa spelaren jag har sett. Jag har sett väldigt bra spelare, men den här killen… Jag fick känslan, på planen när jag mötte honom, att han har förmågan att vinna matchen när han vill.” Jag tror att han säger så här till sig själv: ’Nu gör jag mål’, och han poäng. Och han har gjort det i 10 år. Han har spelat 70 matcher under året. Han ändrar också spelet när han vill, men som en avslutare.

”Som fotbollsspelare i ordets bokstavliga bemärkelse föredrar jag Messi.” Är Lionel Messi officiellt GET? Säg din mening genom att lämna en kommentar nedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *