att de måste undvika fallgropar Billiga fotbollströjor på nätet som ledde till debatt

av | 19 september, 2018

En kvalitetsvideo har gjort rundor på sociala medier som finns där för att bevisa att Philippe Coutinho verkar vara i gott humör efter det mycket rapporterade överföringsfönsterbesvikelsen.

Liverpools lilla magiker tycktes vara i gott humör Chelsea tröja Barn billigt under en träning före Colombia-matchen när han gick med PSG-stjärnan Neymar för att pranka Brasiliens maskot Canarinho med ett av de äldsta tricksna i boken.

En positiv start på Frankrikes FIFA World Cup-förberedelser mot Norge kan hjälpa till att förhindra dåliga off-field-minnen från de senaste turneringarna.

Didier Deschamps ’män spelar den första av tre före-VM-vänskapsmatcher mot sina skandinaviska motståndare i Stade de France på tisdagen och vet att de måste undvika fallgropar Billiga fotbollströjor på nätet som ledde till debatt på omklädningsrummet 2010 och 2012.

Den tidigare Frankrikes internationella tog över efter att hans nation dumpades ut ur UEFA-EM i Spanien, med den svaga kampanjen som följde efter världs mardröm 2010.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *